AMD Kranj, Koroška c. 53/d, 4000 Kranj   |   tel.: (04) 23 80 240   |   fax: (04) 20 11 862   |   e-pošta    

 
   

  AVTO MOTO DRUŠTVO KRANJ
 
AMD Kranj

    Naslovna stran
 
Novice in obvestila

Arhiv
 

LETOVANJA

Med članskimi ugodnostimi, ki jih nudimo članom AMD Kranj pa tudi drugim, je možnost letovanja v naših počitniških hišicah v Termah Čatež in Termah Moravske toplice. Hišici sta v sklopu počitniških naselij s komunalno urejenostjo – asfaltirani dostopi, javna razsvetljava, zelene površine, odvoz smeti, storitve recepcije…
Rezervacije za najem počitniške hišice sprejemamo ob začetku leta v pisarni društva, za letovanje v januarskih in februarskih terminih pa že decembra. Termini letovanja so tedenski, s pričetkom v soboto po 12. uri in zaključkom naslednjo soboto do 10. ure. Če je prost termin, se lahko rezervira tudi vikend paket (najmanj 2 nočitvi). Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo v višini dvo-dnevnega bivanja. Najmanj teden dni pred pričetkom letovanja je treba doplačati razliko do polne cene, takrat dobite napotnico, s katero se izkažete na recepciji in tam prejmete ključ hišice. Turistično takso plačate ob odhodu, ko vrnete ključ in se odjavite.
Cena najema počitniške hišice je 45,00 na dan. V ceno so vštete karte za vstope v bazenske prostore za vse prijavljene osebe, vendar največ 4 oz. 6, odvisno od kraja letovanja.

Hišica v Termah Čatež je v sklopu vrstnih hišic na vzhodnem delu naselja, 5 minut zložne hoje do bazenov, trgovin, restavracije. Prostori so pritlični z večjo zunanjo pokrito teraso v ograjenem vrtu. Spalnici sta dve, sanitarije in večja dnevna soba s kuhinjskimi elementi. Vsa notranja oprema (inventar) omogoča bivanje 4 – 6 članski družini, skupini. Z napotnico se prijavite v recepciji kampa, kjer dobite ključ od hišice.

 

 

 
Hišica v Termah Moravske toplice je v sklopu vrstnih hiš na zahodnem delu Panonske vasi, to je novejšega dela naselja v bližini golf igrišča. Prostori so dvo-etažni z manjšo teraso. V pritličju je dnevni prostor s kuhinjskimi elementi ter sanitarije, v zgornjem delu pa sta dve ločeni spalnici s po dvema ležiščima. Vsa notranja oprema (inventar) omogoča bivanje 4 – 5 članski družini, skupini. Dostop do bazenskih kompleksov, restavracij, trgovin in vsega, kar spada k dobremu počutju, je peš 10 minut ali z avtom naokoli 1 km.

Prijave (napotnice) za bivanje sprejemajo v recepciji hotela Termal, kjer dobite tudi ključ.V obeh počitniških krajih, ki nudita obilo plavalnih užitkov, pozimi v notranjih bazenih, poleti pa v številnih bazenih na prostem, ter več različnih objektov in naprav za sprostitev starejših in mladine, sta oba kraja znana po možnostih potepanja po ožji ali širši okolici.
Spodnje Posavje, kjer je Čatež, omogoča obiske krajev ob Krki (npr: Kostanjevica na Krki) ali Bizeljskega (npr: Podsreda, Olimje).

Prekmurje, predvsem severni del nad Moravskimi toplicami, krajevno poznan kot Goričko, omogoča izlete tudi s kolesi in ogled znanega gradu v vasi Grad, lončarstvo v Filovcih, Plečnikovo cerkev v Bogojini …

Letovanje je prijazno, če so tudi uporabniki počitniških hiš prijazni do okolja in predvsem do opreme v hišicah. Poleg hrane, ki si jo morajo priskrbeti sami, in lastne posteljnine, je potrebno še malo truda in čistil, da za seboj pospravijo in omogočijo naslednji skupini prijazno dobrodošlico.


Pokličite na 23 80 240, preverite, če je termin še prost in se dogovorite za rezervacijo. Rezervacija je potrjena, ko je plačana ara (90 €).
Prosti termini v JANUAR-FEBRUAR 2020:

Žal, zaradi pandemije in s tem povezanimi ukrepi, smo morali začasno zaustaviti urejanje in omogočanje letovanja v društvenih počitniških apartmajih.

MORAVSKE TOPLICE                       
                   
ČATEŠKE TOPLICE                          

                    STANJE NA DAN:   Copyright (c)2009 AMD Kranj