Priporočamo

Član društva upravičeno pričakuje, da bo za plačano članarino pridobil članske ugodnosti. Te ugodnosti pomenijo na eni strani vzpodbudo za vstop med člane, na drugi strani pa je z izborom ugodnosti omogočeno članom, da se bistveno varneje počutijo med vožnjo, v primeru težav imajo dosegljivega pomočnika ter si z naborom različnih potovalnih informacij uredijo prijaznejše potovanje. Zato priporočamo voznikom, ki še niso člani AMD oz. s tem AMZS, ogled vseh možnih storitev ter jih vabimo, da se včlanijo.

Močna krovna organizacija zato lahko sama, preko svoje poslovne družbe AMZS d.d. ali tretjih organizacij (tudi v tujini) zagotavlja široko paleto pomoči in drugih ugodnosti na vaših poteh. Oglejte si spletno stran AMZS www.amzs.si ali obvestila v Motoreviji.

Več kot 75.000 članov je v več kot 85 društev včlanjenih v AMZS

ITINERAR

Kljub različnim in modernim navigacijskim napravam, ki so zdaj dosegljive večini voznikov (Garmin itd), se je pred potovanjem v manj znane kraje dobro oborožiti s klasičnim vodnikom poti – itinerarjem.

Člani AMZS lahko itinerar naročijo neposredno v AMZS preko spletne strani (na poti –> potovalne informacije –> naročanje načrtov), lahko pa se zglasijo v naši pisarni in izpolnijo poseben obrazec, naročilo, in vpišejo smer, vmesne postaje…

Iz Ljubljane bodo v približno 7 dneh po pošti na dom prejeli itinerar za željeno pot oziroma smer, zato na ta rok računajte pri naročanju. Če nujno potrebujete potovalni načrt, to navedite pri naročilu.

AVTOSERVIS IN VULKANIZERSTVO HUDO

Jan Hudobivnik s.p.

Servis avtogum in vzdrževanje avtomobilov nudijo v delavnici HUDO 
(v društveni stavbi).

AVTO SERVIS
BS
-

Branko Ahčin s.p.

Storitve avto servisa za vozila Ford, Škoda, Fiat, Volkswagen in druge vrste osebnih avtomobilov. Pranje in nega avtomobilov.

RAČUNOVODSTVO KREK&OVSENIK

nudi storitve za d.o.o. in s.p.

 Računovodstvo KREK&OVSENIK
nudi storitve za d.o.o. in s.p.

AVTO
M

vzdrževanje vozil, avtopralnica
AVTO  M
VZDRŽEVANJE VOZIL
AVTOPRALNICA

V AMD Kranj se zavedamo, da je najbolje, če nikoli ne potrebujemo pomoči na cesti in da je plačilo članarine majhen strošek v primerjavi s stroški, ki nastanejo v primeru nezgod. Ker pa je uporaba vozila eden le eden od vidikov vsakodnevnega življenja, nam prav pridejo tudi drugačne ugodnosti, ki olajšajo pritisk na denarnice. Zato si že mnogo let prizadevamo privabiti različna podjetja k sodelovanju pri nudenju njihovih storitev. Nekatera stalno, druga občasno dajejo našim članom popust pri obračunu storitev, tako da npr: odobrijo popust pri cenah dela.