Najem poslovnih prostorov

Trenutno ni na voljo nobenega poslovna prostora.

Najem počitniške hiše

Rezervirajte vaš oddih

Med članskimi ugodnostmi, ki jih nudimo članom AMD Kranj , je možnost letovanja v naših počitniških hišicah v Termah Čatež in Termah Moravske toplice. Hišici sta v sklopu počitniških naselij s komunalno urejenostjo – asfaltirani dostopi, javna razsvetljava, zelene površine, odvoz smeti, storitve recepcije…
Rezervacije za najem počitniških hišic sprejemamo v pisarni društva, lahko pa jo rezervirate tudi po telefonu, elektronski pošti ali na spodnji povezavi. Termini letovanja so tedenski, s pričetkom v soboto po 14. uri in zaključkom naslednjo soboto do 10. ure. Če je prost termin, lahko rezervirate tudi vikend paket (najmanj 2 noči). Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo v višini dvodnevnega bivanja. Najmanj teden dni pred pričetkom letovanja je treba doplačati razliko do polne cene in takrat dobite napotnico, na podlagi katere na recepciji dobite ključ hišice in kopalne karte. Turistično takso plačate ob odhodu, ko vrnete ključ in se odjavite.
Cena najema počitniške hišice v Moravcih od januarja do vključno maja, ter od oktobra do decembra je za člane je 65,00 € na dan in 80,00€ na dan za nečlane. V sezoni je cena za člane je 75,00 € na dan in 90,00€ na dan za nečlane. V ceno so tako vštete karte za vstop v bazenske prostore za vse prijavljene osebe, vendar največ 4 .

Doplačilo v obeh počitniških hišicah je končno čiščenje in posteljnina.

Hišica v Termah Čatež je za leto 2024 polno zasedena.

Pridružite se preko 4,000 varnim voznikom društva AMD Kranj

Pridruži se družini AMD Kranj